Budaya penyelenggaraan perlu dihayati - Shakil Hameed, Noor Mohamad (2012)
Pendedahan ekslusif akhbar ini mengenai peralatan teknologi maklumat dan komunikasi (ICT) sekolah yang terabai akibat kurang penyelenggaraan dan kelemahan pentadbiran cukup mengejutkan khalayak.