Raya gajet. - Ibrahim, Nor Affizar (2012)
Semua sudah selesai.Hati ayah ibu atau datuk nenek mana yang tidak berbunga mekar dengan kepulangan mekar dengan kepulangan anak cucu ke kampung untuk sama-sama menyambut lebaran.