Mun Yee jamin aktif dalam sukan terjun - Berita Harian , (2012)
Jika sebelum ini dia meluahkan hasrat bersara selepas tamat sukan Olimpik london,oenerjun Leong Mun Yee (gambar) bagaimanapun memberi gambaran untuk terus aktif selagi pretasinya masih baik.