'Penyakit' rumah terbuka - Mohamad Yusof, Nor Afzan (2012)
Syawal dinanti menjelma kini.tanda kemenangan umat Islam berjaya menunaikan sebulanberpuasa.Kunjung dan ziarah sanak saudara sudah semestinya menjadi kewajipan.