Sasar tubuh 50 cawangan,30 pengusaha Gloria Jeans Coffee Myfranchise lahir usahawan kopi. - Kassim, Fairus (2012)
KUALA LUMPUR 22 Ogos Malaysia International Franchise sdn.bhd.(Myfranchise) merancang melahirkan lebih ramai Usahawan yang berjaya menerusi jenama francaisi antarabangsa,Gloria jeans Coffee menjelang 2016.