Kaunseling,psikoterapi lahir graduan cemerlang - Abdul Ghani, Siti Fatimah (2012)
Holistik dalam konteks pembangunan modal insan tidak terbatas kepada disiplin ilmu dan pemantapan kemahiran saja tetapi turut merangkumi aspek keinsanan.