Pasukan Silat Wanita UniSZA cemerlang - Mohammad Abas, Nur Fukhairah (2012)
Pasukan silat wanita Universiti Sultan Zainal Abidin (UniSZA)muncul johan keseluruhan wanita institusi pengajian tinggi (IPT) pada kejohanan Wajadiri Nasional silat Cekak Ustaz Hanafi Ke-15 yang berlangsung di Universiti Putra Malaysia (UPM) baru-baru ini.