Jumlah air sesuai dirawat kurang 25% - Mustapha, Muzdalifah (2012)
KUALA LUMPUR 21 ogos krisis air di selangor yang dijangka berlaku pada 2014 akan manjadi kenyataan jika kuantiti air bersih iaitu mencapai standard kelas 1,2 dan 2b yang ketika ini hanya tinggal kurang daripada 25 peratus diambil kira.