Kumpulan Futsal Kokurikulum berkredit upm bergambar - Harian Metro, (2012)
Ceria...Kumpulan Futsal Kokurikulum Berkredit UPM bergambar bersama fasilitator,saheh Said (baju biru di tengah) selepas menyertai Kejohanan di UPM.