Op Selamat lebih praktikal ubah sikap pemandu - Hameed, Noor Mohamad Shakil (2012)
Musim perayaan sering di kaitkan dengan kemalangan jalan raya.statistik menunjukkan kadar kemalangan jalan raya semakin meningkat dan perkara ini terus membimbangkan.