PSA Kuasai Sirkit enam - Harian Metro, (2012)
POLITEKNIK Sultan Salahuddin Abdul Aziz Shah (PSA) membuktikan kehebatan dalam arena futsal apabila menjuarai kejohanan Futsal IPT piala menteri Pengajian Tinggi 2012,Sirkit 6 Zon Tengah Utara selepas menewaskan Kolej komuniti Pulau pinang (KKPP),6-4 pada Final di UIAM,bau-bari ini.