Seteguh kalbu - Yacob, Asmaa'Nasuha (2012)
Di malam yang kedinginan,angin bayu berhembus kesayuan,berirama mengikut hati yang bergetaran, segarnya menyemarakkan ketenangan,Memulihkan kembali rasa kekusutan,kembali tenang dengan kelembutan.