UPM,FAMA memeterai MOU - Berita Harian (2012)
SERDANG: Program keusahawanan pertanian secara bersepadu akan di bangunkan Universiti Putra Malaysia (UPM) bersama lembaga permasaran Pertanian persekutuan (FAMA)hasil memorendum persefahaman (MoU) yang ditandatangani kedua-dua belah pihak,baru-baru ini.