Siswa UPM ternak ikan - Mohd Yusoh, Mohd Yuhairi (2012)
Menternak ikan mungkin tidak seglomor kerjaya lain,namun jika diusahakan secara tekun dan komersial,ia boleh menjana pendapatan yang cuba dibuktikan mahasiswa pertanian akuakultu, Universiti Puta Malaysia (UPM),Mohd Yuhairi Mohd Yusoh apabila memilih bidang usahawan ternakan ikan sebagai kerjaya.