Kerjasama Jakim,3 Universiti laksana penyelidikan 5 bidang - Harian Metro (2012)
PUTRAJAYA: Jabatan Kemajuan Islam Malaysia (Jakim) dengan kerjasama tiga universiti awam melaksanakan penyelidikan dalam lima bidang dikenal pasti memerlukan kajian terperinci sebelum menentukan hukum untuk panduan umat islam.