Majlis Fatwa,IPTA kaji isu kefatwaan - Berita Harian (2012)
PUTRAJAYA: Jawatankuasa fatwa kebangsaan mengadakan kerjasama strategik dangan tiga institusi pengajian tinggi awam (IPTA) bagi penyelidikan isu kefatwaan di negara ini.