Mesin tart 1,000 biji sejam - Utusan Malaysia (2012)
SATU daripada mesin yang sering mandapat sambutan dikalangan pengguna ialah mesin membuat kuih kerana ia membantu usahawan industri kecil dan serdahana (IKS) menyempurnakan tugas mereka memenuhi permintaan pelanggan.