Siswa IPTA Kurang Guna Bahasa Inggeris - Berita Harian, (2008)
KAJIAN Universiti Islam Antarabangsa Malaysia UIAM mendapati kemahiran pertuturan dan penulisan pelajar institusi pengajian tinggi awam IPTA dalam bahasa Inggeris amat terhad.