Beli-belah waktu kerja calar khidmat awam - Berita Harian , (2012)
KUALA LUMPUR: "Kes curi tulang memang berlaku tetapi hanya segelintir penjawat awam yang membeli-belah ketika waktu bekerja di bulan ramadan,"kata presiden kesatuan kakitangan Universiti Putra Malaysia (UPM),mohd Zailani Abd Razak