Buku pengalaman berkreatif tiada sambutan - Iszahanid, Hafizah (2012)
Di Malaysia, tradisi membukukan pengalaman kreatif belum mantap,walaupun buku sebegitu deterbitkan sehingga timbul persoalan wajarkah penyair membuat pengakuan proses kepengarangannya?