Forensik Alam Sekitar - Ahmad, Ashriq Fahmi (2012)
BAGAIKAN rancangan drama televisyen luar negara yang terkenal itu CSI (Crime scene Investigation), ketika ini, mekanisme menangani jenayah alam sekitar juga memerlukan satu unit khas untuk tujuan tersebut.