4 atlet UPM wakili negara - Harian Metro (2012)
EMPAT mahasiswa universiti Putra Malaysia (UPM) melakar nama institusi itu di persada antarabangsa apabila terpilih mewakili negara ke sukan Olimpik 2012 di London.