Gloria Jean's Coffees hasil menu baru - Sapian , Aizuddin (2012)
Wonderful lifestyle sdn bhd,francaisi induk restoran Gloria Jean's Coffees di Malaysia serta Brunei merancang mempelbagaikan lagi minuman kopi dgn pilihan menu makanam tempatan yang sesuai bagi meluaskan pasarannya di negara ini.