salam perantauan - Utusan Malaysia, (2012)
Kepada kaum keluarga kami terutamanya ibu bapa kami di bandar Baru Bangi dan Subang Jaya.Tak lupa juga kaum keluarga kami di klang,bandar tun Razak,terengganu dan kulim,rakan-rakan fakulti kejuruteraan UPM,kakitangan Klinik Kesihatan Seremban dan sahabat handai di seluuh negara.