Hayati nilai kemerdekaan - Shakil Hameed, Noor Mohamad (2012)
TAHUN ini majlis pelancaran program Kibar Jalur Gemilang semperna sambutan hari kemerdekaan yang ke-55 dengan tema '55 Tahun merdeka janji Ditepati' mencatatkan sejarah baru apabila buat julung kalinya diadakan serentak di tiga lokasi berlainan iaitu,brickfields,kampung baru dan jalan Petanling.