UPM terima RM2 juta bangun penyelidikan sistem pengimejan sel hidup - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (Universiti Putra Malaysia, 2013)

(untitled)
SERDANG, 21 jan – Institut Biosains (IBS) Universiti Putra Malaysia (UPM) menerima dana pembiayaan sebanyak RM2 juta daripada Olympus Corporation (Olympus) untuk membangunkan kajian suite Pengimejan Sel Hidup berprestasi tinggi.