UPM–VOLVO hasil inovasi kurangkan kemalangan antara trak dan motosikal - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (Universiti Putra Malaysia, 2013)
SHAH ALAM, 15 Jan – Pusat Penyelidikan Keselamatan Jalanraya (RSRC), Universiti Putra Malaysia (UPM) dan VOLVO Malaysia Sdn. Bhd (VOLVO) berkerjasama mencari penyelesaian inovatif untuk mengurangkan kemalangan trak dan motosikal di Malaysia.