UM juara festival Teater MAKUM - Berita Harian , (2012)
KUALA LUMPUR: pementasan teater cinta Seorang pencuri arahan Maizura Osman dari Universiti kebangsaan Malaysia (UKM)dinobatkan persembahan terbaik pada festival teater Majlis Kebundayaan Universiti-Universiti Malaysia (MAKUM) 2012 yang berlangsung de Dewan Tengku Canselor,Universiti Malaysia (UM),baru-baru ini.