Smart cutter bantu pekebun kelapa sawit - Zahrom, Basir (2012)
Pengusaha kebun kelapa sawit boleh mempercepatkan pekerja meraih buah tanaman itu empat kali lebih pantas dengan menggunakan pemotong sawit bermotor, Smart cutter'.