Siswazah UPM hasilkan Vit-A-go - Utusan Malaysia, (2012)
KUALA LUMPUR 1 ogos - Sekumpulan Siswazah dari Fakulti sains dan Teknologi Makanan Universiti Putra Malaysia (UPM) berjaya menghasilkan Produk kesihatan daripada buah mangga ranum yang mampu mengatasi kekurangan vitamin A dalam kalangan kanak-kanak di kenya.