'Nikmat khasiat kulit mangga' - Sarabatin, Mohd Azrone (2012)
Sekumpulan enam pelajar pasca siswazah universiti Putra Malaysia (UPM) berjaya menghasilkan produk kesihatan daripada mangga untuk membantu kanak-kanak kekurangan Vitamin A.