'Vit-A-Go' rangkul Emas - Harian Metro (2012)
SERDANG:Usaha enam pelajar peringkat serjana Universiti Putra Malaysia (UPM) mempertaruhkan produk 'Vit-A-Go,bagi mengatasi kekurangan Vitamin A di kalangan kanak-kanak kenya melayakkan mereka merangkul pingat emas dalam pertandingan di las Vegas,Amarika Syarikat,jun lalu.