Gabungkan Sains dan Kreativiti Bidang Pemakanan - Utusan Malaysia, Laupa Junus (2008)
Apabila manusia telah mempunyai kesedaran yang tinggi mengenai penjagaan kesihatan, mereka juga mungkin berhati-hati tentang pengambilan makanan.