Acara Serah Bendera - Berita Harian, (2008)
Jabatan Belia dan Sukan Kedah mengadakan majlis penyerahan bendera kepada kontinjen Kedah sempena Sukan Paralimpiad 2008 bertempat di Kompleks Belia dan Sukan Negeri, Jalan Stadium, Alor Setar pada jam 9 pagi ini. Sukan berkenaan akan berlangsung di Universiti Putra Malaysia pada 3 hingga 8 Mei ini.