Kelab Senitari Adimastuli UPM Juara Festival Tari MAKUM - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (Universiti Putra Malaysia, 2012)
KANGAR, 16 Dis - Kelab Senitari Adimastuli, Universiti Putra Malaysia (UPM) mempertahankan juara Festival Tari Majlis Kebudayaan Universiti-Universiti Malaysia (MAKUM) 2012 buat dua tahun berturut-turut.