Pelantikan Naib Canselor UPM - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (Universiti Putra Malaysia, 2013)
PUTRAJAYA, 3 Januari - Kementerian Pengajian Tinggi mengumumkan pelantikan YBhg. Prof. Datuk Dr. Mohd Fauzi Hj. Ramlan, 52, sebagai Naib Canselor Universiti Putra Malaysia (UPM) yang baharu untuk tempoh selama tiga (3) tahun berkuat kuasa mulai 1 Januari 2013 hingga 31 Disember 2015.