UPM bantu melestarikan pengkomersialan industri gaharu di Malaysia - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (Universiti Putra Malaysia, 2012)
BUKIT JALIL, 18 DIS – Seminar Kebangsaan dan Pameran Gaharu 2012 berjaya membincangkan maklumat terkini mengenai kaedah penanaman dan rangsangan penghasilan gaharu bagi pengusaha ladang karas dan industri berasaskan gaharu.