Persidangan MICOLLAC 2012 - Berita Harian , (2012)
PERSIDANGAN Antarabangsa Bahasa Sastera dan budaya (MICOLLAC) 2012 bertema Penyelidikan yang Rapi, Praktikal dan Relevan dalam Konteks Semasa akan diadakan diPullman Putrajaya, Putrajaya, pada 10dan 11 Julai ini.