Bioplastik jalan penyelesaian? - Utusan Malaysia, (2012)
PENGGUNAAN bioplastik boleh dijadikan sebagai jalan tengah bagi 'mendamaikan' mereka yang menyokong dan menentang penggunaan plastik. pembangunan Loji Pepandu Bioplastik oleh Sirim Berhad (Sirim) di ,Shah Alam tahun lalu boleh dianggap pelengkap kepada usaha agensi berkenaan memajukan industri bersepadu.