Huawei latih 100,000 profesional ICT - Harian Metro, (2012)
KUALA LUMPUR: Penubuhan 10 makmal latihan Universiti Huawei (HUTL) di 10 universiti tempatan dijangka dapat melatih dan membangunkan 100,000 profesional dalam bidang teknologi maklumat dan komunikasi (ICT) di Malaysia menjelang 2016.