Produk bantu kanak-kanak disleksia juara simulasi - Berita Harian , Nashairi Mohd nawi (2012)
KUALA LUMPUR: Universiti Malaysia putra malaysia (UPM) muncul juara pertandingan Simulasi Perniagaan Institusi Pengajian Tinggi Awam (IPTA)Peringkat Kebangsaan 2012.