Usahawan tani gigih di kampus - Yasin, Khairina (2012)
MAHASISWA dalam bidang pertanian sudah biasa berpeluh kerana berjemur di bawah panas terik matahari, bergelumang dengan tanah dan pakaian yang comot. Namun, itu bukan halangan bagi memenuhi keperluan pengajian dengan harapan bakal bergelar usahawan tani pad a masa depan.