Teater Dongeng 1 Malam - Utusan Malaysia, (2012)
TEATER Dongeng satu malam akan depersembahkan pelajar Kesusasteraan Melayu, Fakulti Bahasa Moden dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia (UPM) di Pentas Utama, Downtown Mines, Bangi, pada 13Jun depan, jam 9.30 malam.