Peluang parti bertanding akses media bukti keikhlasan kerajaan - Berita Harian , Noor Shakil Hameed (2012)
RATA-RATA semua pihak tidak menjangka yang pihak kerajaan akan membenarkan semua parti politik yang bertanding pada Pilihan Raya Umum Ke-13(PRU-13) akan datang diberi peluang samarata untuk menjelaskan manifesto masing-masing menerusi semua badan penyiaran tempatan, khususnya stesen televisyen.