1,000 pesilat IPT berentap - Utusan Malaysia, (2012)
KUALA LUMPUR 11 Jun - Seramai 1,000 pesilat dari 18 institusi pengajian tinggi (lPT) akan menunjukkan kehebatan masing-masing dalam kejohanan Wajadiri Nasional Silat Cekak Ustaz Hanafi kali ke-15.