Seminar Sejarah Malaysia - Berita Harian , (2012)
SEMINAR Sejarah Malaysia: Sejarah,Etnisiti dan Identiti anjuran Persatuan Sejarah Malaysia akan berlangsung di Dewan Tun Hamdan Sheikh Tahir,Wisma Sejarah,Jalan Tun Razak,kuala Lumpur,pada 20jen ini dan mereka yang berminat dijempur hadir.