Azizah sasar pecah rekod kebangsaan - Harian Metro, (2012)
ATLET angkat berat wanita negara,Azizah Fadzil menyasarkan untuk memecah rekod kebangsaan pada temasya Sukan Olimpik, di London, Julai nanti.