UPM sasar 20 peratus - Harian Metro, Rosyahaida Abdullah (2012)
SERDANG: Selaras keupayaannya yang terkenal sebagai institusi pengajian tinggi (IPT) berteraskan penyelidikan, Universiti Putra Malaysia (UPM) menyasarkan peningkatan 20 peratus bagi bilangan penuntut pascasiswazahnya menjelang 2015.