UPM sasar tingkat pasca siswazah - Berita Harian , (2012)
SERDANG: Universiti Putra Malaysia (UPM) menyasarkan peningkatan 20 peratus bilangan penuntut pasca siswazahnya kepada 13,000 menjelang 2015 selaras keupayaan institusi itu yang terkenal sebagai universiti berteras penyelidikan.