Career Expo UPM bantu pelajar cari pekerjaan - Utusan Malaysia, Mohd Saiful Mohd Sahak (2012)
Career Expo 2012 UPM mencapai matlamatnya apabila berjaya membantu bakal graduan Universiti Putra Malaysia (UPM) serta pelajar institusi pengajian tinggi awam dan swasta mencari peluang pekerjaan yang bersesuaian.